Infos OnedayKarting
INSCHRIJVING           TEAMINFO           Afstand van verhaal           VACATURES           Contact
WELKOM
"TWIN-MANAGERS" 2024!
Via deze newsletter willen we u de laatste belangrijke informatie met
betrekking tot de 24U van Spa 2024 meedelen.
VOOR IEDEREEN

De lijst van rijders
U vindt HIER de lijst van de rijders, ingedeeld in alfabetische volgorde (controleert u even of u wel degelijk op deze lijst staat!)
Plan van de paddocks
Het plan voor de paddocks (onderhavig aan wijzigingen) vindt u hier, de teams staan gerangschikt volgens het nummer op hun Kart PADDOCKS BENEDEN (kort bij de piste). PADDOCKS BOVEN (kort bij de toegangsbrug).
VOOR DE TEAM MANAGERS
EN DE RIJDERS


Info Team
Aan zowel de rijders als de Team Manager, gelieve kennis te nemen van deze INFO TEAM.
Afstand van verhaal voor Team Managers en de Adjuncten
De Team Manager en de Adjuncten moeten een armband gaan afhalen op het secretariaat tijdens de openingsuren hiervan. U dient hetzelfde formulier voor AFSTAND VAN VERHAAL in te vullen als de rijders en u VOORZIEN van dit formulier aanmelden op het secretariaat om de armbanden te ontvangen.

De hesjes (2, TWEE) zullen worden uitgedeeld tijdens het in orde brengen van de administratie van de karts door de persoon die hiervoor verantwoordelijk is binnen elk team.

De Teams Manager en de adjuncten moeten de geëigende armband aanbrengen wanneer ze zich begeven op het gelijkvloers van het administratieve gebouw van de Karting. De permanentie zal toegankelijk zijn vanaf 13u45 op vrijdag 30 augustus. IU dient hetzelfde formulier voor AFSTAND VAN VERHAAL in te vullen als de rijders en u VOORZIEN van dit formulier aanmelden op het secretariaat om de armbanden te ontvangen.
Secretariaat en administratie
Voor het administratieve secretariaat werd een systeem voorzien van vrijblijvende afspraken, om wachtrijen te vermijden. De agenda, die voortdurend evolueert, kan u raadplegen HIER. De verantwoordelijke persoon (team-manager of adjunct die reeds zijn armband verkreeg op het gelijkvloers) begeeft zich 10 minuten voor het uur van de afspraak naar de ingang van het secretariaat, aan de ‘’seminariezaal’’ tegenover de bar van de Karting en meldt zich daar aan.

Deze persoon:

  • Geeft de samenstelling van het team aan en controleert deze, geeft de klasse en de naam aan van de kart.
  • Regelt de borgstelling van 250€ per kart in contanten of per cheque en ontvangt hiervoor een betaalbewijs dat dient te worden bewaard. Hij regelt de bijdragen voor de elektriciteitskosten en de betalingen voor de eventuele vrije trainingen. Hij ontvangt het achterste kartnummer, de hesjes voor de team-manager, de transponder en de T-shirts die nog dienen ontvangen te worden. Daar worden ook de klaarstaande neusschilden uitgedeeld.


De teams die geen afspraak maakten krijgen toegang aan het einde van de periode die was voorzien voor de afspraken en volgens orde van aanmelden.

Voor iedere andere taak die zou moeten worden afgehandeld bij de administrratie, dient er voorafgaandelijk een aanvraag worden ingediend (bijvoorbeeld voor het bestellen van wedstrijdnummers om op de neusschilden te zetten).

Ter herinnering: geen enkele kart zal toegelaten worden tot de baan indien de betreffende formaliteiten niet werden afgehandeld of ingevuld. Iedere betaling kan voorafgaandelijk gebeuren op onze rekeningen. Betalingen ter plaatse dienen te worden afgehandeld in contanten.
Optionele Tests op 30/08/2024
Ieder team kan deelnemen aan deze optionele trainingen die beginnen om 18u00 en 55 minuten zullen duren. Er zal slechts één kart worden toegelaten per team. De prijs werd vastgesteld op 100€. Dat bedrag kan worden geregeld ter plaatse, maar dan enkel in contanten. Het team moet in orde zijn gesteld, de kart moet zijn uitgerust met de transponder, het neusschild met kartnummer vooraan en het achterste kartnummer. Enkel de rijders die zijn ingeschreven op de kart mogen enkel en alleen de kart gebruiken van het team. De rijders moeten hun RFID armband om te hebben. De inschrijvingslijst (onderhavig aan wijzigingen) en deze timing kan u vinden HIER.
Electriciteit voor de teams
Elk team dat logeert in de paddock (de bovenste of beneden) moet zich minstens één elektriciteitsaansluiting verschaffen. Het forfait per kabel of anders per kartnummer bedraagt (minstens) 50,00€ inclusief btw. De vergoeding dient te worden betaald per kaartnummer. Er zal elektriciteit zijn voorzien in de bovenste passage en ook in het straatje voor de pitborden en aankondigingen. De prijs voor deze verlengkabels bedraagt 25€. Deze bedragen kunnen worden geregeld ter plaatse, maar dan enkel in contanten.
VOOR DE RIJDERS

Afstand van verhaal
Vergeet niet om uw formulier AFSTAND VAN VERHAAL persoonlijk en op papier af te geven, correct ingevuld en ondertekend. Minderjarigen kunnen hun ouders laten tekenen, ter plaatse, of kunnen een gelegaliseerd attest meebrengen indien de ouders zich niet naar het secretariaat kunnen begeven.
Nota’s Briefing
Lees a.u.b. ook de NOTA'S VAN DE BRIEFING , uw team-managers zullen, bijkomend, nog een of meer verbale briefings krijgen.
Vrijstelling
Voorzie om zelf uw AANVRAAG in te vullen en zelf te ondertekenende indien u denkt dat u een vrijstelling op een regel moet krijgen.
VOOR DE PERS

Welkom aan de pers!
Om toegang te krijgen langs de baan en tot de binnenste paddock, dient u een hesje te hebben dat kan worden verkregen na aanvraag van een ACCREDITATIE en bij persoonlijke afgifte op het secretariaat van uw AFSTAND VAN VERHAAL.


Champagne !
© OneDayKarting 2024 - Designed by magfie