Infos OnedayKarting
Inschrijving           Test Day           Verzaking van verhaal           Jobs           Contact
BEST
"TWIN'S MANAGERS" 2024 !
Langs deze nieuwsbrief willen we jullie alle belangrijke informatie meegeven met betrekking tot de 24 Uur van Spa 2024.
Welkom op de langverwachte editie 2024 van de legendarische 24U van Francorchamps Karting! U kan zich verwachten aan een boeiende en onvergetelijke ervaring voor deze twaalfde keer dat alle rijders zich hier verzamelen in een organisatie van One Day Karting. Zorg dat u deel uitmaakt van dit begeesterende avontuur waar de adrenaline en de passie voor de karting opnieuw zullen toppen, met de belofte aan hevige competitie en ongekende kameraadschap op de piste.
WAT U MOET WETEN

Betalingen
We moeten het uiteraard ook over geld hebben. Denk eraan om op onze rekening de som te voldoen voor uw inschrijving en dat voor 31/07 als u een meerprijs wil vermijden of artikel 4-3 van het wedstrijdreglement wil inroepen. Doe dit onder ISA SPRL - rekeningnummer BE 57 2100 6545 3935, met als onderwerp het nummer en de naam van de kart. Aangevraagde facturen zullen opgemaakt worden na betaling. Vergeet ook niet om uw volledige adresgegevens of die van het bedrijf waarop de factuur dient gemaakt te worden, met btw-nummer, door te zenden per email aan 24HSPA@Onedaykarting.be. De teams die op de wachtlijst staan en die compleet in orde zijn met hun betaling voor 31/07, zullen aan 100% worden terugbetaald als hun kandidatuur na de Test Day niet wordt weerhouden voor de 17 de augustus. De terugbetaling gebeurt in dat geval zonder enig uitstel.
PLANNING & ENTRY LIST
U vindt in de planning en inschrijvingslijsten (die onderhavig kunnen zijn aan wijzigingen) van deze testdagen van 15 en 16 augustus met de wedstrijd Twin'sHIER,Schrijf u in per email via 24HSPA@Onedaykarting.be. De neusplaten die werden besteld via het inschrijvingsformulier zullen er worden geleverd.
Paddock
Stuur uw wensen betreffende de plaatsing in de binnenpaddock per email naar 24HSPA@Onedaykarting.be met als onderwerp "Paddock 24H" en zet enkel maar die informatie in deze mail. Hou rekening met het feit dat geen enkele particuliere wagen van een team in deze paddock mag geparkeerd worden. Er is ook dit jaar een buitenparking beschikbaar kort bij het RSR, rechts voor de brug onder het grote circuit. De normale paddock is beperkt door de renovatiewerken aan het F1 circuit. We beperken dus de toegang tot de gewoonlijke paddocks en stellen als alternatief voor dat enkele mensen hun mobilhome zetten op deze zogenaamde RSR parking.
INSCHRIJVINGSFORMULIER
Ingeval er wijzigingen werden aangebracht aan de gegevens in het inschrijvingsformulier, weet dan dat het noodzakelijk is dit formulier opnieuw volledig in te vullen. Het formulier is online beschikbaar HIER.
ADMINISTRATIEVE AFSPRAAK
Er is een administratieve afspraak voorzien op ons secretariaat, op 30 aug van 13u45 tot 17u00. Diegenen die hieraan willen deelnemen dienen dat vooraf te laten weten op het e- mailadres 24HSPA@Onedaykarting.be. U kan de planning van deze dag (die regelmatig wordt aangepast) HIER. Raadplegen. Prioriteit zal (op aanvraag) worden gegeven aan de teams die deelnemen aan de optionele vrije trainingen.
© OneDayKarting 2024 - Designed by magfie