24H Bulex Spa Francorchamps - 4-5 september 2021

Beste "Twin's Managers" 2022, langs deze nieuwsbrief willen we jullie alle belangrijke informatie meegeven met betrekking tot de 24 Uur van Spa 2022.

Text

Welkom

Welkom op de editie 2022 van de 24U Karting van Francorchamps Karting, voor het tweede jaar op rij in de kleuren van Bulex en voor de tiende keer onder OneDayKarting.
Text

Betalingen

We moeten het uiteraard ook over geld hebben. Denk eraan om op onze rekening de som te voldoen voor uw inschrijving en dat voor 31/07 als u een meerprijs wil vermijden of artikel 4-3 van het wedstrijdreglement wil inroepen. Doe dit onder ISA SPRL - rekeningnummer BE 57 2100 6545 3935, met als onderwerp het nummer en de naam van de kart. Aangevraagde facturen zullen opgemaakt worden na betaling. Vergeet ook niet om uw volledige adresgegevens of die van het bedrijf waarop de factuur dient gemaakt te worden, met btw-nummer, door te zenden per email aan 24H2022@isa-be.net. De teams die op de wachtlijst staan en die compleet in orde zijn met hun betaling voor 31/07, zullen aan 100% worden terugbetaald als hun kandidatuur na de Test Day niet wordt weerhouden voor de 16de augustus. De terugbetaling gebeurt in dat geval zonder enig uitstel.
Text

Entry List

U vindt in de inschrijvingslijsten (die constant wordt aangepast) HIER, look de details van het testweekend van 14 en 15 augustus met de wedstrijd Twin's. Schrijf u in per email via 24H2022@isa-be.net. De neusplaten die werden besteld via het inschrijvingsformulier zullen er worden geleverd. Kart48 zal er aanwezig zijn en zal er een liefdadigheidsrace organiseren op maandag 15/8.
Text

Paddock

Stuur uw wensen betreffende de plaatsing
in de binnenpaddock per email naar
24H2022@ISA-BE.NET met als onderwerp "Paddock 24H" en zet enkel maar die informatie in deze mail. Hou rekening met het feit dat geen enkele particuliere wagen van een team in deze paddock mag geparkeerd worden. Er is ook dit jaar een buitenparking beschikbaar kort bij het RSR, rechts voor de brug onder het grote circuit. De normale paddock is beperkt door de renovatiewerken aan het F1 circuit. We beperken dus de toegang tot de gewoonlijke paddocks en stellen als alternatief voor dat enkele mensen hun mobilhome zetten op deze zogenaamde RSR parking.
Text

Kart48

Kart 48 organiseert een liefdadigheidsrace op maandag 15/8 tijdens de Test Day. STEUN HEN!
Text
Text

Info & Inschrijvingvolg ons op Facebook
Copyright © 2022 Onedaykarting. All rights reserved.