24H Bulex Spa Francorchamps - 4-5 september 2021

Welkom "Twin's Managers" 2021,
via deze nieuwsbrief laten we u de belangrijke mededelingen weten in verband met de 24U van Spa 2021.

Text

Betaling

We moeten het hoe dan ook hebben over de betalingen. Denk eraan om het volledige bedrag voor uw deelname te storten voor 31/07 om een verhoogde prijs te vermijden.
Het rekeningnummer is ISA BVBA - BE 57 2100 6545 3935, met als mededeling het nummer en de naam van de kart. De mensen die een factuur hebben gevraagd krijgen die na betaling. Vergeet dan niet om uw volledige adresgegevens met btw-nummer of bedrijf van de gefactureerde door te zenden per e-mail naar 24H2021@isa-be.net
Text

Test Week End

U zal bij de Team Info HIER, alle details vinden van het testweekend van 14 en 15 augustus met de Twins van de wedstrijd. Gelieve u in te schrijven per e-mail naar 24H2021@isa-be.net. De bestelde neusplaten voor de karts zullen er ook worden geleverd. Kart48 zal aanwezig zijn.
Text

Entry List

Wij zullen de deelnemerslijst aanpassen naarmate deze wordt ingevuld HIER.
Text

Deelnameformulier

We hebben ook het volledig ingevulde deelnameformulier nodig voor 26/07. De bestellingen van de T-shirts dienen immers in functie daarvan te worden doorgegeven.
Text

Paddock

Wil ook uw wensen doorgeven aub in verband met de plaatsing in de binnenste paddock. Hou er aub rekening mee dat geen enkel particulier voertuig mag geparkeerd worden in de paddock. We hebben dit jaar een externe parking, kort bij het RSR, rechts naast de brug van het circuit.
Text

Afstand van verhaal

Belangrijke herinnering! U zal met meer dan 300 rijders zijn. Om eindeloze rijen te vermijden op vrijdag vragen we aan iedere rijder om een afstand van verhaal mee te brengen, die verkrijgbaar is in een bewerkbaar en afdrukbaar pdf-document. Dat kan worden gedownload op DEZE LINK. Iedere rijder zal een armband toegewezen krijgen met een elektronische chip. Die wordt afgeleverd op het secretariaat, tegen afgifte van dit persoonlijk ondertekend "afstand van verhaal" (voor minderjarigen met ondertekening van een verantwoordelijke ouder of voogd…)
Text

Volledige bestanden

De volledige teams, die in orde zijn met het gevraagde "afstand van verhaal", zullen op het secretariaat eerst worden onthaald. Deze teams mogen een aanvraag sturen per e-mail om ontvangen te worden op het uur dat hen uitkomt. Deze afspraak zal dan worden bevestigd.
Text

Elektriciteit

Gelieve uw elektriciteit aan te vragen per e-mail, zeker wanneer het verwachte verbruik de 16A zou overstijgen.
Text

Timing

Vergeet niet van de meest recente timing na te kijken. Die vindt u HIER.
Text

Catering

Het circuit voorziet in een cateringservice. U kan de mogelijkheden HIER overlopen.
Text

Douches

Dit jaar zullen de 12 douches zich enkel en alleen in de binnenste paddock bevinden en zullen ze toegankelijk zijn vanaf de vrijdag.
Text

Chrono Direct

Het systeem voor de toegang tot de schermen met de tijden (chrono's) werd aangepast. Er is nu een directe wifi toegang (zonder internet) Er zal een router worden geplaatst die de buitenste paddock zal bestrijden.
Text

Live Streaming

Er zal opnieuw een live streaming zijn die u HIER kan vinden.
Text

Uitgang

Binnen de vooropgestelde tijdstippen moet men zich begeven naar het secretariaat met de hesjes, transponders, armbanden en toelatingen om de paddock te verlaten voordat er kan worden overgegaan tot de terugbetalingen van de waarborgen, door middel van een geleverde kwitantie.
Text
Text

Info & RegistrationVolg ons op Facebook
Copyright © 2021 Onedaykarting. All rights reserved.